<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

5-dagars skidsafari: Dag 3

Upplagt av den 2021-feb-24 16:14:14

skidsafaridag3-1

Till allas lycka när vi såg ut igenom fönstren på morgonen möttes vi av blå himmel - för efter snö kommer solsken!

Så efter en riktigt god frukostbuffé skyndade vi oss in i en taxi från hotellet till skidområdet Civetta där vi fick några helt fantastiska åk.

Efter många åk i randiga pister blev det tid till en förtjänad lunchpaus. Efter lunchen så åkte vi ner till dalen för att ta bussen vidare till Cinque Torri  där vi åkte skidor till Falzarego!

skidsafaridag3-2

Det var härifrån vi åkte skidor vidare mot Lagazuoi och till kabinbanan som tog oss upp till rifugio Lagazoui (en bergshytta på berget)i! För det är här vi ska övernatta inatt. 

Vi var oroliga om vi skulle få någon utsikt alls, för nere i dalen låg dimman tätt. Men när vi åkte kabinbanan upp så öppnade himlen sig för oss! Samtidigt som vi åkte upp över molnen ekade våra glädjetjut i kabinbanan. 

Och här låter jag bilden tala för sig själv... 

skidsafaridag3-3

Det var verkligen en upplevelse att komma upp och se solnedgången över bergstopparna, och jag ser fram emot imorgon då vi också kan se soluppgången!

Men nu sitter jag inne efter att ha testat att basta i en bastu som ligger uppe på toppen. WOW, säger jag bara - det måste du bara testa!

Snart serveras middagen, så det betyder att jag måste vidare...

Men för att  snabbt sammanfatta dagen så har den varit helt fantastisk dag med solsken, härlig snö och pisterna hade vi för oss själva. Och självklart har dagen bjudit på massa WOW-upplevelser!

Life is better on the Slopes...
/Denise

Följ med dag för dag på 5-dagars skidsafari i Canazei.

Skidsafari: Dag 1

Skidsafari: Dag 2

Skidsafari: Dag 4

Skidsafari: Dag 5

 

>> Boka din plats på 5-dagars skidsafari.

Kategorier: Adventure