<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=827241493995197&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

0770 37 37 57 
Ring till oss idag

Slopetrotter Blogg

Topp 3: Afterski i Alperna!

Publicerat av Denise den 2016-feb-16 15:00:00

afterski-slopetrotter

Tycker du att bra afterski är lika viktigt som skidåkning? Då har du kommit helt rätt! Här har vi rankat topp 3 afterski destinationer i Alperna för dig som är ute efter en skidsemester med fartfylld och rolig afterski.

3. Ischgl är med på vår lista på grund av den traditionella österrikiska afterskin där gästerna vrålar och skålar med i pop- och tyrolsångerna! Afterskin i Ischgl är för dem som tycker om shots, öl och lättklädda damer. En av de mest kända afterskin är Kuhstall och här är det alltid en festlig atmosfär med mycket folk. Här festas det från kl. 16.00 till 01.00!

2. Saalbach i Österrike kommerpå vår andraplats och här bjuds det också på riktigt österrikisk afterski. Även Saalbach har en afterski med ett mycket gott rykte, Hinterhag Alm. På Hinterhag Alm bjuds det på den traditionella pjäxdansen och live band med sing-a-longs! På Hinterhag Alm är det alltid mycket folk och bra stämning och varje kväll kastas ut små hjärtan och souvenirers som alla festglada gäster kämpas om att få.

1. St. Anton i Österrike toppar vår lista på bästa afterskidestination i Alperna. Anledningen till detta är att det finns ett stort utbud av olika typer av afterski med kända namn som Krazy Kangaroo och Mooserwirt. Mooserwirt är en av Alpernas mest kända afterski. Mooserwirt andas österrikisk afterski där tirolstämningen är på topp. DJ Gerhard som har spelat ända sen 1989 bjuder på schlagerhits blandat med umpa-umpamusik så att alla dansar pjäxdans på borden. De få gångerna som DJ Gerhard inte är på plats är det hans son som är DJ!

Kategorier: Afterski