<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Säsongens tre populäraste skidorter

Upplagt av den 2021-feb-24 15:58:36

Säsongen lider mot sitt slut och vi har haft många skidentusiaster på skidsemester i Alperna fördelat över olika destinationer.

Men det är framförallt tre destinationer som har visat sig vara extra populära denna säsong. 

canaze slopetrotter

 

Canazei

Med tillgång till oändlig skidåkning är det inte svårt att förstå varför så många skidåkare väljer att åka till Canazei. För med hela 1.220 km pist är möjligheten till varierad skidåkning obegränsad! Det betyder att varje dag bjuder på nya nedfarter och utmaningar.

Utöver fantastisk skidåkning så är Canazei en genuint mysig by som bjuder på det bästa av både Italien och Tyrolen.

Läs mer om Canazei.

Cervinia slopetrotter

 

Cervinia

Det är ingen hemlighet att vi svenskar älskar Cervinia, för det ser precis ut som vykorten. Här är naturupplevelserna storslagna och Matterhorn vill du bara inte missa.

Med ett imponerande CV som Italiens högst belägna skidort, många solskenstimmar och möjlighet att åka över till Schweiz är det förståeligt varför många livsnjutare väljer att åka till Cervinia.

Läs mer om Cervinia. 

Slopetrotter carving

 

Livigno

Blev innan säsongen kårats som Italiens bästa skidort 2017 och är en skidort som blir allt mer folkkär av svenskarna.

Kanske beror det på de 300 soldagarna som finns, de fantastiska möjligheterna till att uppleva mat av världsklass eller de boulevardbreda pisterna? Vi tror i alla fall att det är en blandning av allt som Livigno har att erbjuda. För hit är nämligen alla välkomna!

Läs mer om Livigno.

Kategorier: Topplistan