När Slopetrotters personal får välja destination

Upplagt av Denise den 2018-jun-28 10:58:25

När Slopetrotters personal får välja var de ska åka på skidsemester väljer de breda pister, stora skidområden och fantastisk mat!

Först och främst vill flest åka till Canazei följt av Cervinia och Livigno, vilket också stämmer överens med vilka som är våra populäraste destinationer bland våra gäster.

Men vad är det som dessa destinationer har som tilltalar både personal och gäster?

Canazei-1


1. Canazei

Absolut flest vill gärna åka till Canazei i vinter, för här finns det skidåkning utöver det vanliga!

Canazei är en del av världens största skidområde som ligger i Dolomiterna. Utöver extremt många pistkilometer och underbar natur så erbjuder också Canazei det bästa från både Österrike och Italien.

Läs mer om Canazei.

Cervinia-1


2. Cervinia

Dit näst flest vill uppleva i vinter är Cervinia som också är känt för att vara en svensk favorit. Destinationen rosas för sina välpreparerade pister, oslagbara skidåkning och naturupplevelser.

Cervinia är också Italiens högst liggandes destination och erbjuder utöver skidåkning på italienska alptoppar också på schweiziska!

Läs mer om Cervinia.

Livigno-3


3. Livigno

Tätt efter Cervinia kommer Livigno. Hit vill skidåkare åka eftersom det är billigt, har breda pister, många soltimmar och skidåkning för alla!

Alltså, i Livigno finns lite av det hela och är ett säkert val för skidåkare som vill kombinera skidåkning och att njuta av det ljuva livet.

Läs mer om Livigno.

Saalbach-1


4. Saalbach

Saalbach är en riktigt klassiker som framförallt är känt för att vara sammanhängande. I Saalbach finns det, det många skidåkare letar efter; en bra mix av skidåkning och fest.

För i Saalbach varvas varierande skidåkning och kalla öl på Alpernas mest legendariska afterski, Hinterhag Alm!

Läs mer om Saalbach.

Kategorier: Guide till skidorter