Den snabbaste vägen upp för karriärstegen

Upplagt av den 2021-feb-24 16:02:37

 

Reseledare-i-Alperna

Grattis, du har hittat jobbet som varken kräver att du har någon erfarenhet eller utbildning!

Du tänker säkert "detta är för bra för att vara sant?!"

Men för att bli guide krävs det faktiskt ingen utbildning (du lär dig allt på vår guidekurs ) eller erfarenhet (så länge du har rätt mentalitet) samtidigt är det den snabbaste vägen upp för karriärstegen.

Alltså, att bli reseledare i Alperna är det bästa du kan göra för dig själv och din karriär!

För när du arbetar som skidguide i Alperna får du massor av ansvar som vi räknar med att DU kan hantera. Och som man brukar säga, man växer med ansvaret. Det betyder att du kommer uppleva fem månaders hårt arbete och mycket ansvarstagande. Och det ser ju inte helt dumt ut på CV:et, eller hur?!

Det är helt enkelt en riktig boost till ditt CV. Men en kul sådan, förutom att du får mycket utveckling så vågar vi påstå att det är ett av världens roligaste jobb! För det första får du en vacker arbetsplats där ingen dag är den andra lik, för det andra får du vänner för livet och för det tredje så får du åka skidor på arbetstid.

Nu tänker du säkert igen, "hallå, det kan inte bli mycket bättre?!"

Och svaret på den frågan är, nej det blir inte bättre än såhär! Det enda du ska göra är att våga ta det första klivet. Så ansök idag och se dig själv börja klättra upp för karriärstegen!

Läs mer om guidejobbet här och ansök.

P.S

Du behöver inte vara expert på att åka skidor - du lär dig efter 5 månader i Alperna!

Kategorier: Reseledare i Alperna