4 klockrena anledningar att boka skidresan redan idag

Upplagt av Angelica den 2019-maj-02 16:39:10

Det finns många fördelar med att vara ute i god tid. Det bästa är att du får möjlighet att välja och vraka mellan hotell och lägenheter på alla våra destinationer i Österrike och Italien. Inga av våra boenden är fullbokade ännu, men statistiken visar också att fler och fler väljer att boka skidsemestern tidigare på året...

1. En Gott & Blandat-mix av skidresor

Föreställ dig att du är på en fest och det sätts fram en skål med Gott & Blandat-godis. Du som tar först får välja exakt det du gillar och som faller dig i smaken. Dock om du är en av dem som väljer att vänta, så kommer de godaste bitarna också försvinna först.  Varför ta risken och vänta tills godbitarna är borta?

På samma sätt är det när det kommer till våra boenden. Om du väntar för länge kommer de bästa resorna vara slutsålda.

Var smart – boka redan idag så säkrar du drömsemestern!


Slope-2


2. Betala endast depositionen

Du behöver inte stressa över att du får hål i plånboken. Helt ärligt så har du större chans att hitta din drömresa ju tidigare du är ute. Desto mer vi närmar oss vintersäsongen, desto större risk är det att just den resa du vill ha blir slutsåld.

Vi på Slopetrotter vill gärna hjälpa dig att hitta din drömresa. Det ska vara enkelt och smidigt att boka med oss. Därför behöver du endast betala in deposition och kan gott vänta med resterande beloppet tills senare!

Du har alltså inget att förlora och du behöver inte ligga ute med massa pengar men du kan samtidigt säkra skidsemestern 2020!

Slope-inclusive-a

3. Gratis avbeställning fram till den 15/9-2019

Ibland sker oväntade saker. Kanske får du förhinder att resa iväg? Kanske är du osäker och väljer mellan två drömresor eller så ångrar du dig i sista stund?

Oroa dig inte. Vi på Slopetrotter finns här för att du ska få den absolut bästa upplevelsen, både före du bokat, under din vistelse och efter din skidresa.

Därför ser vi givetvis också till att du får möjlighet att avboka din tidigt beställda skidsemester om du mot all förmodan skulle ångra dig. Du har gratis avbeställning fram till den 15/9-2019.

Saalbach-1-1 4. Välj mellan olika flighter

Är det viktigt för dig vilken tid du kommer fram till din destination? Kanske har du småbarn och det är smidigast att komma fram till destinationen så tidigt som möjligt? Eller passar det dig bättre att resa senare på dagen och komma fram kvällstid?

Med Slopetrotter får du möjlighet att välja mellan två olika tidspunker så att du kan anpassa din resa efter just ditt behov. Vi flyger dessutom från flera av de större flygplatserna i Sverige samt från Kastrup. Välj och vraka!

Baggrundsbillede - slopedk(1)

Finn din drömresa redan idag!

Det finns som sagt flera klockrena anledningar till att vara ute i god tid med att boka din drömresa redan nu. Kort sagt så får du möjligheten att välja mellan ett större urval av resor, du betalar endast depositionen, du har gratis avbeställning fram till den 15/9 2019 samt att du kan välja mellan olika flighter.

Var ute i god tid - hitta din perfekta skidsemester till nästa vinter! Låt en av våra duktiga reserådgivare hjälpa dig att skräddarsy din skidsemester inför vintern 2020. Få ett personligt erbjudande här.

Life is better on the Slopes...

Kategorier: Italien, Österrike